1 1 2 3 4 5 6 6 6 6 6

Atractiile Zonei

stars test article

Baile Felix

Băile Felix este cea mai mare statiune balneara cu regim permanent din Romania, aflată la doar 8 km de Oradea. Vechile documente atestă utilizarea băilor termale in tratametul diverselor afectiuni, inca din anul 1000, cand au fost descoperite de calugarul Felix, parohul mănăstirii din Sînmartin.

Cele mai fierbinti izvoare termale din tara, cu temperaturi cuprinse intre 32-49°C si namol fosil, constituie principalii factori terapeutici, iar clinica de geriatrie deschisă aici ofera tratamente de revitalizare generala a organismului.

Băile Felix au o bună repuatatie in tratarea afectiunilor reumatismale, ginecologice, neurologice, precum si a stărilor post-traumatice. Baza de tratament balnear este situată intr-un parc continuat de o padure, dispunănd de sere si o mică gradină botanică bogată in specii rare de nuferi. Temperatura medie anuală este de 12,3°C , a celei mai reci luni (ianuarie) de 2,1°C, iar a lunii cele mai calde (iulie) de 21,3°C.

Strandurile sunt locurile in care turistii se pot recrea indiferent de anotimp.

Pentru timpul liber statiunea dispune de piscine acoperite si descoperite, sali de jocuri mecanice, terenuri de sport, cinematograf, discoteca, etc.

Formate prin patrunderea apelor de suprafata pana in zona calcarelor triasice fisurate, la adancimi ce depasesc 1000 de metri si de unde se intorc incalzite, apele termale de la Baile Felix si-au micsorat debitul natural in urma unui cutremur de pamant ce a avut loc in 1834.

Pentru timpul liber statiunea dispune de piscine acoperite si descoperite, sali de jocuri mecanice, terenuri de sport, cinematograf, discoteca, etc.

Turistii care vor să profite de vacanta de vara pentru a-si improspata garderoba cu articole de imbracaminte de firma, statiunea Baile Felix are o piata cu tot ce aveti nevoie.

Primul si unicul Aqua Park acoperit, de pana acum, din Baile Felix la dispozitia turistilor din 29 octombrie 2012!

Baza hipica este dotata cu o gama variata de cai dresati atat pentru incepatori cat si pentru maestri in arta echitatiei. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 9 ani avem ponei dresati din rasa Shecland. Traseele sunt amenajate prin paduri si pajisti, in grupuri, cu insotitor.

Contact

phone

Mob : +40-749-038-010
          +40-770-946-455
Fix :   +40-359-461-420

   
map Bulevardul Baile Felix   Nr116
Baile Felix, Bihor, Romania
   
e-mail
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Online bookmaker Romenia bet365