1 1 2 3 4 5 6 6 6 6 6

Ce gasiti in apropiere

stars test article

Strandul Apollo-Felix

este singurul ştrand deschis tot anul, indiferent de anotimp sau sărbatori legale. Ştrandul Apollo este la dispoziţia turiştilor permanent, in limitat orarului. Apa din bazine se schimba in fiecare zi contribuind astfel al petrecerea unor clipe frumoase.

Aveţi posibilitatea de a beneficia de efectele apei termale intr-un mod deosebit de plăcut. In bazinul pentru înot aflat la intrarea in strand puteţi inota indiferent de anotimp. In sezonul rece acest lucru este posibil datorita efectului aburilor care asigură o temperatură acceptabilă la 1m deasupra apei chiar şi in cazul unor temperaturi negative !

Dacă doriţi doar relaxare şi linişte atunci bazinul acoperit este locul ideal. Clădirea care adaposteşte bazinul acoperit ca de altfel intreg ştrandul au fost renovate de curând, ofera condiţii de relaxare şi refacere conforme cu standardele Europene.

Aquaparc President

Aqua Presidnt a fost finalizat in numai 1 an si 6 luni si in mod sigur va reprezenta o alternativa serioasa la infrastructura de pana acum a statiunii Baile Felix. Aqua President este deschis tot timpul anului! Bazinele sunt umplute cu apa termala la o temperatura de 34-36 °C. Capacitatea acestui obiectiv este de 700-800 persoane / zi.

Piesa de rezistenţă a Aqua President este zona de bazine: 13 interioare, din care şapte dotate cu jacuzzi, trei exterioare, două tobogane, zona VIP, zona pentru copii, vârtej, grote şi bilă generatoare de valuri. Noutatea este bila generatoare de valuri, un dispozitiv nou apărut pe piaţă, care, prin impulsuri, generază valuri de până la 50 de centimetri înălţime. Investiţia mai cuprinde cinci saune, care nu se taxează separat.

Pestera Ursilor

Pestera Ursilor a fost descoperita in 1975, cu ocazia unei dinamitari executate la cariera de marmura din zona. Este unul dintre principalele obiective turistice ale Muntilor Apuseni, ea aflandu-se in judetul Bihor, in imediata apropiere a localitatii Chiscau, comuna Pietroasa, la o altitudine de 482 m. Interiorul se distinge prin diversitatea formatiunilor de stalactite si stalagmite existente, ca si prin cantitatea impresionanta de urme si fosile ale ursului de caverna - Ursus spelaeus - care a disparut in urmă cu 15.000 de ani.

Centrul de inchiriere ATV

Centrul de inchiriere " ATV " are sediul central in centrul statiunii " Baile Felix " si orele de plecare in traseu sunt : 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00. Durata unui traseu este de 1h si incepand de la data de 01.07 2006 toti clientii primesc un bonus de 30 min. (in total 1 h si 30 min.) Traseu : Se porneste prin padurea Felix, se ajunge la zona de manej " Il Cavallino " (calarie), dealurile Felixului, se admira panorama deosebita, se urca pana la rezervatia dealului " Somleu " (craterul de la Betfia) de unde se vede statiunea Felix si imprejurimile, se merge pe o pista de motocros, dupa care prin padurea Betfia se ajunge si se viziteaza statiunea " Baile 1 Mai " si de acolo se intoarce in statiunea " Baile Felix ". De asemenea se pot face si trasee la alegerea clientului. Pentru detalii sunati la tel: 0744.54.64.94 Tariful pentru un traseu este de 100 Ron. Este obligatoriu permis de conducere categoria B.

Contact

phone

Mob : +40-749-038-010
          +40-770-946-455
Fix :   +40-359-461-420

   
map Bulevardul Baile Felix   Nr116
Baile Felix, Bihor, Romania
   
e-mail
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Online bookmaker Romenia bet365