1 1 2 3 4 5 6 6 6 6 6

Statiunea Baile Felix

stars test article

Baile Felix este o localitate si stațiune balneo-climatica în judetul Bihor, Crisana, Romania.

Localitatea este administrata ca parte din comuna Sinmartin. Baile Felix se afla la 6 km de municipiul Oradea, situate la sudul acestuia.

Este cea mai mare statiune balneara cu regim permanent din Romania, situindu-se pe locul doi, după litoralul Marii Negre

Faimosul si renumitul centru balnear, statiunea " Baile Felix " ofera excelente conditii de cazare si tratament cu ape geotermale a caror temperatura variaza intre 45 si 112 °C.

Statiunea Baile Felix dispune de 6 baze de tratament moderne, permitind tratamentul balnear in conditii optime si in sezonul rece. Indicatii terapeutice : afectiuni reumatismale, afectiuni posttraumatice, afectiuni neurologice centrale si periferice, reabilitarea poliartritei cronice evolutive in stadiul inactiv, tratamentul starilor posttraumatice ale articulatiilor muschilor scheletului, etc.

Baza de tratament din statiunea Baile Felix  cuprinde : instalatii pentru bai la cada, instalatii pentru aplicatii calde cu namol si parafina, bazine cu apa termala, instalatii pentru elongatii sub apa, instalatii pentru electro si hidro terapie, sauna, piscine acoperite si in aer liber, sali de gimnastica medicala, s.a.

Datorita continutului ridicat de saruri minerale, medicii internisti recomanda pacientilor tratamentele sau curele cu ape din bai.

Prin reteaua de hoteluri si pensiuni Baile Felix ofera 9000 de locuri de cazare, precum si bazine de inot, stranduri in aer liber sau acoperite, sali de jocuri mecanice, terenuri de sport, cinematograf, discoteca,etc. .

Datorita climei blinde, in lacurile statiunii traiesc nuferi subtropicali.

Concomitent cu transformarile din Baile Felix, la o distanta de numai 2 kilometri, se dezvolta statiunea " Baile 1 Mai ".

Contact

phone

Mob : +40-749-038-010
          +40-770-946-455
Fix :   +40-359-461-420

   
map Bulevardul Baile Felix   Nr116
Baile Felix, Bihor, Romania
   
e-mail
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Online bookmaker Romenia bet365